Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Valkenburg

De naam Valkenburg is waarschijnlijk een afgeleide van de 'valkerij', zoals de jacht met Valken in de middeleeuwen genoemd werd. De adel deed hier veel aan; de toevoeging 'burg' betekende iets als kasteel of burcht. Hoewel in 1041 Valkenburg voor het eerst beschreven wordt, is het gebied waar nu Valkenburg ligt, al veel langer bewoond geweest. De stad kenmerkt zich door vele historische bouwwerken die nog steeds te bewonderen zijn in het centrum van de stad.

Ontdek Valkenburg tijdens een leuk bedrijfsuitje

In Valkenburg zie je de geschiedenis als het ware tot leven komen, kortom een ideaal decor voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Valkenburg staat vooral bekend om het wielersport, veel toeristen komen hier fietsen op de Cauberg of Sibbergrube. Valkenburg is het decor voor de enige Wielerklassieker in Nederland: de Amstel Gold Race. Maar dit is zeker niet het enige wat Valkenburg heeft te bieden, want Valkenburg is ook gewoon een knus en gezellig stadje waar vele goede restaurants zitten.

Een van de aanraders van Stadsarrangement voor in Valkenburg is dan ook de E-Bike fietstocht in Valkenburg. Fiets lekker gemakkelijk met de trapondersteuning door de heuvellandschap en beleef de pittige heuveltjes van de wielerkoer (een tip: ik zou de trapondersteuning lekker aan laten!). Met de fiets komt u op schitterende plekken in Limburg. De dag wordt in het knoert gezellige Valkenburg afgesloten met een driegangen diner.

Andere personeelsuitje die stadsarrangement aanbiedt in Valkenburg, ziet u hieronder! Het zijn er in totaal zevenenvijftig!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Valkenburg: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Valkenburg wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van het mooie Limburg terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Valkenburg!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Valkenburg.
     resultaten per pagina