Bedrijfsuitje of teamuitje in Roermond

Roermond heeft een mooi historisch centrum, met maar liefst drie prachtige pleinen die het gezellige karakter van de stad bepalen, en die het decor vormen voor tal van leuke activiteiten die u kunt boeken voor uw vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

Ontdek Roermond tijdens een bedrijfsuitje

Aan het begin van de 13e eeuw ontwikkelde Roermond zich tot een knooppunt van handelswegen en de nederzetting kreeg in 1231 stadsrechten. Als Hanzestad speelde de stad een belangrijke rol in de handel met onder andere het Oostzeegebied. Pas in 1839 ging Roermond definitief deel uitmaken van Nederland. Ontdek het best bewaarde geheim van Limburg en boek uw teamuitje of ander groepsuitje in Roermond bij Stadsarrangement.

De Chocolade Workshop in Roermond is een erg populair en een heel gezellig bedrijfsuitje. Je begint de dag natuurlijk met een Limburgse Vlaai en koffie. Hierna volgt de chocolade workshop waar je jouw eigen chocolade kan maken. Na de workshop gaan we het centrum van Roermond in om daar aan te schuiven bij een leuk restaurant waar je een driegangen diner voorgeschoteld krijgt.

In Roermond hebben we nog vele andere bedrijfs-/teamuitje! Bekijk zie hieronder!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Roermond: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Roermond wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van het mooie Limburg terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Roermond!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Roermond.
     resultaten per pagina