Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Maastricht

Een bourgondisch én sportief bedrijfsuitje? Maastricht heeft het allemaal in huis. Op deze pagina vindt u diverse arrangementen voor een uniek groepsuitje in Maastricht. Al meer dan 500 jaar voor het begin van de huidige jaartelling was er een Keltische nederzetting bij een doorwaadbare plaats in de Maas. Maastricht stond in de Romeinse tijd onder invloed van Rome, zo werd in de Romeinse tijd al een brug gebouwd tussen de westelijke en oostelijke oever, waarmee de twee delen van de stad met elkaar verbonden werd.

Optimaal bedrijfsuitje in Maastricht

Maastricht is inmiddels ook een belangrijke congresstad, getuige ook het Verdrag van Maastricht dat hier getekend werd. Maastricht is vooral een gezellige stad, die je even het gevoel geeft in het buitenland op vakantie te zijn. Wilt u een onvergetelijk personeelsuitje, teamuitje of groepsarrangement? Maastricht weet wel hoe je je goed kan vermaken.

Maastricht staat ook bekend om het gezellige plein het Vrijthof. Rond het Vrijthof zitten allemaal gezellige restaurants; vooral bij het concert van Andre Rieu of de Ridderronde (wielerronde rond de kerk) zie je de Maastrichtse gezelligheid. Heel Maastricht loopt ook uit voor deze evenementen. Eigenlijk heeft Maastricht alles voor een geschikt bedrijfsuitje!

De beste manier om Maastricht te verkennen is met het Happen, stappen, varen arrangement. Hierbij ervaart u Maastricht vanaf het water en het land en maakt u ook nog eens kennis met haar culinaire zijde! Bekijk hieronder de andere bedrijfsuitje in Maastricht!

 resultaten per pagina
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Vier uw personeelsuitje in Maastricht. Originele vragen op elk gebied, zodat ieder de prijs kan pakken!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes