Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Maastricht

Een bourgondisch én sportief bedrijfsuitje? Maastricht heeft het allemaal in huis. Op deze pagina vindt u diverse arrangementen voor een uniek groepsuitje in Maastricht. Al meer dan 500 jaar voor het begin van de huidige jaartelling was er een Keltische nederzetting bij een doorwaadbare plaats in de Maas. Maastricht stond in de Romeinse tijd onder invloed van Rome, zo werd in de Romeinse tijd al een brug gebouwd tussen de westelijke en oostelijke oever, waarmee de twee delen van de stad met elkaar verbonden werd.

Optimaal bedrijfsuitje in Maastricht

Maastricht is inmiddels ook een belangrijke congresstad, getuige ook het Verdrag van Maastricht dat hier getekend werd. Maastricht is vooral een gezellige stad, die je even het gevoel geeft in het buitenland op vakantie te zijn. Wilt u een onvergetelijk personeelsuitje, teamuitje of groepsarrangement? Maastricht weet wel hoe je je goed kan vermaken.

Maastricht staat ook bekend om het gezellige plein het Vrijthof. Rond het Vrijthof zitten allemaal gezellige restaurants; vooral bij het concert van Andre Rieu of de Ridderronde (wielerronde rond de kerk) zie je de Maastrichtse gezelligheid. Heel Maastricht loopt ook uit voor deze evenementen. Eigenlijk heeft Maastricht alles voor een geschikt bedrijfsuitje!

De beste manier om Maastricht te verkennen is met de Vespa Tour. U krijgt met deze tour alle vrijheid om Maastricht in 4 uur te verkennen. Over de heuvels onderweg hoeft u zich ook geen meer zorgen te maken, want met de vespa komt u overal overheen. De dag sluiten we af in het centrum van Maastricht met een diner!

Bekijk hieronder de andere bedrijfsuitje in Maastricht!

 resultaten per pagina
Ganzenborden in het echt in hartje Maastricht? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drank...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Vier uw personeelsuitje in Maastricht. Originele vragen op elk gebied, zodat ieder de prijs kan pakken!
Bij dit enerverende teamuitje in Maastricht beleeft u de mooiste plekjes terwijl u indirect een delict oplost. Heeft u de beste detectives in uw team?
     resultaten per pagina