Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Nijmegen

Met haar 165.000 inwoners is Nijmegen één van de grotere steden in de provincie Gelderland. Nijmegen wordt door vele genoemd als oudste stad van Nederland. Zelfs voor de Romeinse tijd was er een nederzetting op de plek die wij tegenwoordig als Nijmegen kennen. In 1230 kreeg Nijmegen stadsrechten en later werd Nijmegen ook een Hanzestad. Nu is Nijmegen het bruisende centrum van de regio.

Gezellig bedrijfsuitje of personeelsuitje in Nijmegen

Nijmegen staat bekend om de twee mooie en verschillende parken: het Kronenburgerpark en het Valkhof. In het Kronenburgerpark staat een prachtig en historisch Kruittoren die in de jaren 1426 werd opgericht. Het park beschikt ook over een mini dierentuin voor de kleine kinderen. Frank Boeijen, een Nederlandse zanger, heeft ook een nummer over het park gezongen. Het nummer 'Kronenburg Park' komt u vast bekend voor.

Het Valkhof park is verbonden via een loopburg met het Kelfkensbos-plein. In het park zit ook het Barbarossa-ruïne; dit is een overblijfsel van het valkhof, een paleis dat in 1155 door keizer Frederik Barbasossa is herbouwd.

Het Valkhof is nu vooral bekend door het grootste evenement in de stad: de Nijmeegse vierdaagse. Hier is ook elk jaar het gratis festival 'de-Affaire' van 7 dagen.

Een leuk bedrijfsuitje om de parken en de stad Nijmegen te verkennen is de Walking-diner.

Met de walking-diner maakt u drie tussenstops bij drie verschillende restaurantjes en krijgt u een rondleiding door Nijmegen van een gids.

Bekijk de andere arrangementen voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitjes in Nijmegen op deze pagina hieronder. Ook leuk als teambuildingsevent, teamuitstapje of ander groepsuitje.

 resultaten per pagina
Ga uit uw dak tijdens deze superleuke Pubquiz. Vier uw personeelsuitje in Nijmegen. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes