Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Arnhem

Arnhem heeft 150.000 inwoners en is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De naam Arnhem vindt haar oorsprong in de Germaanse woorden 'Arnu', wat Arend en 'heem' wat Thuis betekent. De geschiedenis van de stad dateert al van voor de Romeinse tijd. In 1233 kreeg Arnhem haar stadsrechten. Het tegenwoordige Arnhem heeft veel parken, waardoor de stad in 2008 uitgeroepen is tot 'groenste stad van Nederland'.

Gezellig bedrijfsuitje of personeelsuitje in Arnhem

Arnhem bied alles: zo is het culturele Nederlandse openluchtmuseum een trekpleister, maar ook de dierentuin Burgers Zoo. Op sportief gebied is Arnhem onze belangrijkste stad in Nederland. Zo trainen de beste sporters in het Nationaal Sportcentrum Papendal. In Papendal bereide de beste sporters zich voor op de grote sportevenementen zoals EK's, WK's en de Olympische Spelen.

Ook kunt u genieten van de mooie natuur in Arnhem. Park Sonsbeek is een mooi natuurpark. Dit park heeft ook een aantal prijzen gewonnen waaronder in 2012 het mooiste stadspark van Nederland.

Een leuk uitje in Arnhem is de Magic Dinnershow. Hier krijgt u allerlei leuke en verbazingwekkende goochel trucjes te zien. Tijdens deze act van twee en een half uur krijgt u een heerlijk driegangen diner opgediend.

Bekijk de arrangementen voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Arnhem op deze pagina. Ook leuk voor teambuildingsevents, teamuitstapjes of ander groepsuitjes.

 resultaten per pagina
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Arnhem!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Arnhem wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Arnhem en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Arnhem!
Leer in het centrum van Arnhem de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette. Een spannend bedrijfsuitje.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Arnhem.
     resultaten per pagina