Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Arnhem

Arnhem heeft 150.000 inwoners en is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De naam Arnhem vindt haar oorsprong in de Germaanse woorden 'Arnu', wat Arend en 'heem' wat Thuis betekent. De geschiedenis van de stad dateert al van voor de Romeinse tijd. In 1233 kreeg Arnhem haar stadsrechten. Het tegenwoordige Arnhem heeft veel parken, waardoor de stad in 2008 uitgeroepen is tot 'groenste stad van Nederland'.

Gezellig bedrijfsuitje of personeelsuitje in Arnhem

Arnhem bied alles: zo is het culturele Nederlandse openluchtmuseum een trekpleister, maar ook de dierentuin Burgers Zoo. Op sportief gebied is Arnhem onze belangrijkste stad in Nederland. Zo trainen de beste sporters in het Nationaal Sportcentrum Papendal. In Papendal bereide de beste sporters zich voor op de grote sportevenementen zoals EK's, WK's en de Olympische Spelen.

Ook kunt u genieten van de mooie natuur in Arnhem. Park Sonsbeek is een mooi natuurpark. Dit park heeft ook een aantal prijzen gewonnen waaronder in 2012 het mooiste stadspark van Nederland.

Een leuk uitje in Arnhem is de Magic Dinnershow. Hier krijgt u allerlei leuke en verbazingwekkende goochel trucjes te zien. Tijdens deze act van twee en een half uur krijgt u een heerlijk driegangen diner opgediend.

Bekijk de arrangementen voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Arnhem op deze pagina. Ook leuk voor teambuildingsevents, teamuitstapjes of ander groepsuitjes.

 resultaten per pagina
Wees inventief! Speel geraffineerd! Puzzels en opdrachten zijn gekoppeld aan prachtige plekken in het centrum van Nederlands oudste stad tijdens een leuk personeelsuitje
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Vier uw bedrijfsuitje in Arnhem. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
Een liquidatie in de binnenstad! Verzamel indicaties op uw teamuitje in Arnhem met assistentie van de GPS-ontvanger. Welk team is het slimst?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Arnhem terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
     resultaten per pagina