Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Sneek

Sneek (in Friesland Snits genoemd) is in de 10e eeuw ontstaan op een hoger gelegen stuk land, ook wel landtong of Snake genoemd. De naam Sneek is hiervan afgeleid. In 1456 kreeg de stad haar stadsrechten. Gedurende 2 jaar was Sneek zelfs de hoofdstad van Friesland. Sneek telt 34.000 inwoners.

Mogelijkheden voor groepsuitjes in Sneek

De historische binnenstad, de beroemde Waterpoort, de Sneekweek en het Sneekermeer maken Sneek een populaire Friese stad om te bezoeken. Sneek heeft een bruisend en gezellig centrum waardoor de stad zeer geschikt als decor voor een bedrijfsuitje.

Een van de trekpleisters in Sneek is het Friese Scheepvaartmuseum. Hier ziet u hoe de scheepvaart in Friesland zich in de geschiedenis heeft ontwikkeld.

De Sneekweek maakt Sneek een hele populaire stad. Iedereen in Friesland loopt uit voor de Sneekweek. In de Sneekweek wordt er volop gezeild en in de avond wordt er veel gefeest. Er is vorig jaar zelfs een film gemaakt over de Sneekweek.

Een leuk bedrijfsuitje om Sneek te verkennen is de Segway tour. Met de tour komt u langs de haven van Sneek, waar het Sneekweek feest begin Augustus losbarst. Met de tour komt u ook nog langs het rustige Wilhelminapark waar u kan genieten van het stukje natuur van Sneek.

Andere bedrijfsuitjes in de watersportstad? Bekijk hieronder de 58 andere uitjes in Sneek!

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Bij dit opwindende bedrijfsuitje in Sneek ontdekt u de mooiste plekjes terwijl u zijdelings een moord oplost. Heeft u de beste speurders in uw ploeg?
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes