Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Sneek

Sneek (in Friesland Snits genoemd) is in de 10e eeuw ontstaan op een hoger gelegen stuk land, ook wel landtong of Snake genoemd. De naam Sneek is hiervan afgeleid. In 1456 kreeg de stad haar stadsrechten. Gedurende 2 jaar was Sneek zelfs de hoofdstad van Friesland. Sneek telt 34.000 inwoners.

Mogelijkheden voor groepsuitjes in Sneek

De historische binnenstad, de beroemde Waterpoort, de Sneekweek en het Sneekermeer maken Sneek een populaire Friese stad om te bezoeken. Sneek heeft een bruisend en gezellig centrum waardoor de stad zeer geschikt als decor voor een bedrijfsuitje.

Een van de trekpleisters in Sneek is het Friese Scheepvaartmuseum. Hier ziet u hoe de scheepvaart in Friesland zich in de geschiedenis heeft ontwikkeld.

De Sneekweek maakt Sneek een hele populaire stad. Iedereen in Friesland loopt uit voor de Sneekweek. In de Sneekweek wordt er volop gezeild en in de avond wordt er veel gefeest. Er is vorig jaar zelfs een film gemaakt over de Sneekweek.

Een leuk bedrijfsuitje om Sneek te verkennen is de Segway tour. Met de tour komt u langs de haven van Sneek, waar het Sneekweek feest begin Augustus losbarst. Met de tour komt u ook nog langs het rustige Wilhelminapark waar u kan genieten van het stukje natuur van Sneek.

Andere bedrijfsuitjes in de watersportstad? Bekijk hieronder de 58 andere uitjes in Sneek!

 resultaten per pagina
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Sneek terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Sneek!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Sneek wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van 'Snits' terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Leer met dit teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in het centrum van Sneek de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Sneek.
     resultaten per pagina