Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Sneek

Sneek (in Friesland Snits genoemd) is in de 10e eeuw ontstaan op een hoger gelegen stuk land, ook wel landtong of Snake genoemd. De naam Sneek is hiervan afgeleid. In 1456 kreeg de stad haar stadsrechten. Gedurende 2 jaar was Sneek zelfs de hoofdstad van Friesland. Sneek telt 34.000 inwoners.

Mogelijkheden voor groepsuitjes in Sneek

De historische binnenstad, de beroemde Waterpoort, de Sneekweek en het Sneekermeer maken Sneek een populaire Friese stad om te bezoeken. Sneek heeft een bruisend en gezellig centrum waardoor de stad zeer geschikt als decor voor een bedrijfsuitje.

Een van de trekpleisters in Sneek is het Friese Scheepvaartmuseum. Hier ziet u hoe de scheepvaart in Friesland zich in de geschiedenis heeft ontwikkeld.

De Sneekweek maakt Sneek een hele populaire stad. Iedereen in Friesland loopt uit voor de Sneekweek. In de Sneekweek wordt er volop gezeild en in de avond wordt er veel gefeest. Er is vorig jaar zelfs een film gemaakt over de Sneekweek.

Een leuk bedrijfsuitje om Sneek te verkennen is de Segway tour. Met de tour komt u langs de haven van Sneek, waar het Sneekweek feest begin Augustus losbarst. Met de tour komt u ook nog langs het rustige Wilhelminapark waar u kan genieten van het stukje natuur van Sneek.

Andere bedrijfsuitjes in de watersportstad? Bekijk hieronder de 58 andere uitjes in Sneek!

 resultaten per pagina
Ganzenborden in het echt in hartje Sneek? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje aa...
Verwen uw collega's met een gezellig bedrijfsuitje. Stimuleer de teamspirit met dit enerverende stadsspel, gebaseerd op het populaire bordspel!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Dit personeelsuitje in Sneek is de perfecte combinatie van onderzoek en gezellig tafelen. Zij aan zij met uw collega's lost u een misdrijf op!
Op zoek naar een personeelsuitje in Sneek? Dit intrigerende spel met collega's is altijd spannend. Het is net zo leuk als Wie Is De Mol?!
Bijzonder bedrijfsuitje in Sneek. Test uw kennis. Geef de juiste antwoorden op de verrassende vragen en zegevier!
Bij dit opwindende bedrijfsuitje in Sneek ontdekt u de mooiste plekjes terwijl u zijdelings een moord oplost. Heeft u de beste speurders in uw ploeg?
Op zoek naar een personeelsuitje in Sneek? Deze oer-Hollandse quiz met collega's is hilarisch. Hij is gebaseerd op Ik Hou Van Holland!
     resultaten per pagina