Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Leeuwarden

Leeuwarden is ontstaan uit drie terpen aan de Middelzee. In de Romeinse tijd woonden al mensen op de plek waar nu de Oldehove, de grote scheve toren, staat. Leeuwarden wordt ook wel de stad met de meest onderschatte binnenstad genoemd. Een binnenstad die uitermate geschikt is voor het vieren van uw bedrijfsuitje of personeelsuitje. Leeuwarden heeft vele kroegjes en restaurantjes waar u helemaal uit uw dak kunt gaan.

Mogelijkheden voor groepsuitjes in Leeuwarden

Wist u dat de voorvaderen van ons koningshuis uit Leeuwarden kwamen? Maar ook beroemdheden als graficus M.C. Escher en spionne Mata Hari komen uit Leeuwarden. Naast de geschiedenis en het grotendeel bewaard gebleven centrum is Leeuwarden vooral een gezellige stad, en zeer geschikt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Ontdek de historische stad met het uitje Historisch Leeuwarden. De dag begint bij het Gruttersmuseum; een klein knus kruidenierswinkel uit de jaren 1900. De winkel werd nog in 1973 gebruikt, maar is nu omgetoverd tot een museum. Na het museumbezoek maakt u een stadswandeling en maakt u een tussenstop bij het Lusthof van de Nassaus, een park in Leeuwarden, waar je gezellig kan lunchen. Na dit alles gaat u naar de brouwerij van distilleerderij Boomsma waar u kan geniet van het typische Friese drankje 'Friese Beerenburger'. Het uitje wordt afgesloten met een driegangen diner in hartje Leeuwarden.

Andere bedrijfsuitjes in Leeuwarden? Bekijk ze hieronder!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Leeuwarden: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Leeuwarden wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Na een bezoek aan het Gruttersmuseum maakt u een prachtige stadswandeling door Leeuwarden, en u bezoekt de ambachtelijke distilleerderij waar u een Friese Beerenburger proeft.
Samen genieten van Leeuwarden terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Leeuwarden.
     resultaten per pagina