Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Lelystad

De naam Lelystad is vernoemd naar de geestelijk vader van de Zuiderzeewerken, Ir. Cornelis Lely. Op 29 juni 1957 werd de polder drooggelegd en even later kon er begonnen worden met de bouw van de stad. Echter, pas in 1967 kreeg Lelystad haar eerste bewoners. Omdat de stad veel water tot haar gemeentegrond mag rekenen is Lelystad qua oppervlak de op één na grootste gemeente van Nederland en ligt wel bijna 5 meter onder de zeespiegel. Bekend is ook Bataviastad, het leuke Outletstore gedeelte van de stad, waar ook de replica van het VOC-schip "de Batavia" te vinden is. Tevens is Lelystad ook een prachtig vertrekpunt voor een zeiltocht over het IJsselmeer.

Leuk uitje in Lelystad

Lelystad is een bijzondere stad met een unieke historische betekenis. Er is veel te zien en te beleven, kortom een ideale plaats voor uw teamuitje of personeelsuitje. Een compleet overzicht van de verschillende groepsuitjes in Lelystad vindt u op deze pagina.

Het was geen moeilijke keuze om voor u een bedrijfsuitje in Lelystad uit te lichten. We hebben natuurlijk voor deze VOC stad gekozen voor het bedrijfsuitje ' Zeilen in Lelystad'. Zeilen in Lelystad met een groot schip is natuurlijk een heel leuk en typisch uitje voor deze stad in Flevoland. U leert van de schipper hoe de zeilen werken en alle zeil termen zoals oploeven en overstag gaan. De dag wordt in het centrum van Lelystad afgesloten met een diner.

Meer bedrijfsuitjes in Lelystad? Bekijk hieronder de verschillende bedrijfsuitjes!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Lelystad: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Lelystad wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Lelystad en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Lelystad.
     resultaten per pagina