Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Lelystad

De naam Lelystad is vernoemd naar de geestelijk vader van de Zuiderzeewerken, Ir. Cornelis Lely. Op 29 juni 1957 werd de polder drooggelegd en even later kon er begonnen worden met de bouw van de stad. Echter, pas in 1967 kreeg Lelystad haar eerste bewoners. Omdat de stad veel water tot haar gemeentegrond mag rekenen is Lelystad qua oppervlak de op één na grootste gemeente van Nederland en ligt wel bijna 5 meter onder de zeespiegel. Bekend is ook Bataviastad, het leuke Outletstore gedeelte van de stad, waar ook de replica van het VOC-schip "de Batavia" te vinden is. Tevens is Lelystad ook een prachtig vertrekpunt voor een zeiltocht over het IJsselmeer.

Leuk uitje in Lelystad

Lelystad is een bijzondere stad met een unieke historische betekenis. Er is veel te zien en te beleven, kortom een ideale plaats voor uw teamuitje of personeelsuitje. Een compleet overzicht van de verschillende groepsuitjes in Lelystad vindt u op deze pagina.

Het was geen moeilijke keuze om voor u een bedrijfsuitje in Lelystad uit te lichten. We hebben natuurlijk voor deze VOC stad gekozen voor het bedrijfsuitje ' Zeilen in Lelystad'. Zeilen in Lelystad met een groot schip is natuurlijk een heel leuk en typisch uitje voor deze stad in Flevoland. U leert van de schipper hoe de zeilen werken en alle zeil termen zoals oploeven en overstag gaan. De dag wordt in het centrum van Lelystad afgesloten met een diner.

Meer bedrijfsuitjes in Lelystad? Bekijk hieronder de verschillende bedrijfsuitjes!

 resultaten per pagina
Word met dit bedrijfsuitje in Lelystad kampioen kroegsport! In een gezellig café ontdekt u de leukste activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Ontdek een onderhoudend personeelsuitje in Lelystad. Doe deze spannende mind-game, gebaseerd op Wie Is De Mol? Wie van uw teamgenoten is de spion?
Ontdek het moderne stadshart van Lelystad bij een heerlijk personeelsuitje: 3 restaurants, veel lol en een stadstocht o.l.v. een enthousiaste gids
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Ervaar dit originele bedrijfsuitje in Lelystad. Originele vragen op elk gebied, zodat ieder de prijs kan pakken!
     resultaten per pagina