Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Almere

Almere ligt 2 tot 5 meter onder zeeniveau en is in de vorige eeuw gebouwd om de bevolkingsgroei van vooral Amsterdam op te vangen. De stad heette eerst nog Zuidweststad, maar kreeg later de naam Almere. Dit is een afgeleide van de middeleeuwse naam voor de Zuiderzee: Aelmere. Vanaf 1976 wonen er mensen in Almere en vandaag de dag is Almere met haar bijna 200.000 inwoners een van onze grootste gemeentes van Nederland.

Leuk bedrijfsuitje in Almere

Almere is vooral een bijzonder vernieuwende stad met boeiende architectuur en moderne winkelcentra. Een compleet overzicht van de verschillende groepsuitjes in Almere vindt u hier.

Almere hoort bij een van de grootste gemeente van Nederland qua inwoners. Dit komt vooral doordat Almere verdeeld is in verschillende stadsdelen; zo heb je Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven en vier andere stadsdelen. Almere is voor het grootste deel omringt door verschillende meren zoals het Gooimeer, IJmeer en natuurlijk het Markermeer.

Er is ook een grote diversiteit in de bedrijfsuitjes in Almere. Zo kunt u kiezen uit een stadswandeling, solex tour, kookworkshop of een spel door de stad. Eén van de leukste uitjes in de omringde waterstad is een boottocht over de verschillende meren in Almere. Met dit uitje gaat u de stad te voet verkennen en met de boot. De dag wordt afgesloten met een lekker diner in de binnenstad van Almere.

In Almere hebben we diverse uitjes. Bekijk hieronder wat stadsarrangement aanbied in Almere.

 resultaten per pagina
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Almere terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Een zonnig bedrijfsuitje in Almere: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Almere!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Almere wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Almere en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Almere!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Almere.
     resultaten per pagina