Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Almere

Almere ligt 2 tot 5 meter onder zeeniveau en is in de vorige eeuw gebouwd om de bevolkingsgroei van vooral Amsterdam op te vangen. De stad heette eerst nog Zuidweststad, maar kreeg later de naam Almere. Dit is een afgeleide van de middeleeuwse naam voor de Zuiderzee: Aelmere. Vanaf 1976 wonen er mensen in Almere en vandaag de dag is Almere met haar bijna 200.000 inwoners een van onze grootste gemeentes van Nederland.

Leuk bedrijfsuitje in Almere

Almere is vooral een bijzonder vernieuwende stad met boeiende architectuur en moderne winkelcentra. Een compleet overzicht van de verschillende groepsuitjes in Almere vindt u hier.

Almere hoort bij een van de grootste gemeente van Nederland qua inwoners. Dit komt vooral doordat Almere verdeeld is in verschillende stadsdelen; zo heb je Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven en vier andere stadsdelen. Almere is voor het grootste deel omringt door verschillende meren zoals het Gooimeer, IJmeer en natuurlijk het Markermeer.

Er is ook een grote diversiteit in de bedrijfsuitjes in Almere. Zo kunt u kiezen uit een stadswandeling, solex tour, kookworkshop of een spel door de stad. Eén van de leukste uitjes in de omringde waterstad is een boottocht over de verschillende meren in Almere. Met dit uitje gaat u de stad te voet verkennen en met de boot. De dag wordt afgesloten met een lekker diner in de binnenstad van Almere.

In Almere hebben we diverse uitjes. Bekijk hieronder wat stadsarrangement aanbied in Almere.

 resultaten per pagina
Zoekt u een leuk bedrijfsuitje in Almere? Verras uw collega's met een spelletjestoernooi in een fijne ambiance. Beleef een toptijd in een topkroeg!
Ludieke opdrachten uitvoeren op de markantste plekjes! Een origineel bedrijfsuitje. Wees pienter en gewiekst! Beleef een top-stad in wording in het centrum van Almere!
Ganzenborden in het echt in hartje Almere? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje a...
Ervaar een vermakelijk bedrijfsuitje! Versterk de teamspirit met dit sensationele quiz-evenement, gebaseerd op Trivial Pursuit, het beroemde bordspel.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Prettig tafelen en zijdelings de moord op mevrouw Butterfly ophelderen. Nodig uw collega's uit voor dit zinderend bedrijfsuitje in Almere!
Ervaar een heerlijk bedrijfsuitje in de bloeiende binnenstad van Almere. Mooie plekjes ontdekken en genieten van de Almeerse gastvrijheid!
Een gezellig teamuitje in Almere. Doe deze Pubquiz met uw collega’s. Verrassende vragen met uiteenlopende onderwerpen, iedereen maakt kans!
Een moord gepleegd in centrum Almere? Op uw personeelsuitje vormt u groepjes om met GPS-ontvanger als houvast de dader te ontmaskeren. Welk team zegeviert?
Beleef een feestelijk bedrijfsuitje in Almere. Ik Hou Van Holland is nooit zo leuk als samen met uw collega's! Lepelt u het meeste feiten op?
     resultaten per pagina