Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Osnabruck (Osnabrück)

Osnabruck heeft ongeveer 155.000 inwoners en is daarmee de op drie na grooste stad van het bundesland Niedersachsen. De stad is een echte studentenstad met een universiteit waar 21.000 studenten studeren, oftewel 13% van de bevolking is student.
De naam van de stad is afgeleid van het woord Ossen (koeien) en Brügge, de stad is namelijk gebouwd bij een brug over de rivier de Hase. Tegenwoordig is Osnabruck vooral een gezellige stad, met veel leuke restaurants en winkels.

Compleet personeelsuitje in Osnabruck

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in Osnabrück, het kan allemaal bij Stadsarrangement.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Osnabruck (Osnabrück), wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Osnabrück. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Osnabruck?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Osnabrück terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Osnabrück en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Osnabrück!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Osnabrück de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina