Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Münster

Münster werd al in het jaar 600 bewoond, maar pas toen er in 793 een klooster werd gebouwd aan de Münstersche rivier de Aa kreeg de stad haar huidige naam. In het jaar 805 werd met de bouw van de Dom begonnen. In 1170 ontving de stad haar stadsrechten. Later werd de stad ook een bekende Hanzestad. Tegenwoordig is Münster vooral een gezellige stad, met een prachtig historisch centrum. Ook een rondvaart op de Aa-see, een meer direct aan het centrum, is de moeite van een bezoek waard.

Compleet personeelsuitje in Münster

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in Münster en maak een keuze uit de vele mogelijkheden die u hieronder kunt vinden.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Munster (Münster), wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Münster. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Munster?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Münster terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Münster en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Münster!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Münster de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina