Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Keulen (Köln)

De geschiedenis van Keulen gaat terug tot 50 jaar na Chr toen de vrouw van keizer Claudius een nederzetting aan de Rijn liet bouwen. Van de latijnse naam Colonia is de huidige naam Keulen afgeleid. De stad werd in de Middeleeuwen een van grootste Duitse steden en in 1248 werd met de bouw van de beroemde Dom begonnen. Het Keulen van vandaag telt meer dan een miljoen inwoners en is de op drie na grootste stad van Duitsland. Maar Keulen is vooral een gezellige stad met een relatief klein centrum waarin veel leuke restaurantjes, winkels en musea te vinden zijn.

Bedrijfsuitje in Keulen

Dit alles maakt Keulen tot een prachtig decor voor een gezellig personeelsuitje of bedrijfsuitje.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Keulen (Köln), wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Keulen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Keulen?
Ranking the stars, met uw collega's als sterren! U beleeft een vrolijk en positief bedrijfsuitje in het Duitse Köln (Keulen) onder leiding van onze gezellige quizmaster!
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Keulen terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants in Keulen bezoekt. Tussen de gangen door speelt u een Whatsapp Citygame!
Samen genieten van Keulen en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Keulen!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Keulen de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina