Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Koblenz

Koblenz telt ongeveer 110.000 inwoners en is daarmee de op drie na grooste stad van het bundesland Rheinland Pfalz. De stad aan de Moezel is ook even kort de hoofdstad geweest van dit bundesland. Koblenz ligt grotendeels op de linkeroever en haar naam is afgeleid van het Latijnse Confluentes, wat zoiets als samenvloeiing betekent. Componist Beethoven is geboren in Koblenz, zijn geboortehuis staat er nog aan de voet van de rotsvesting Fort Ehrenbreitstein. De plek waar nu Koblenz staat was al rond het jaar 100 een vestingstad van de Romeinen. Het Koblenz van tegenwoordig is een prachtige stad, waar de Rijn en de Moezel het stadsdecor bepalen. Met haar vele gezellige winkeltjes, terasjes en restaurants is de stad een bezoek meer dan waard.

Compleet personeelsuitje in Koblenz

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in Koblenz, het kan allemaal bij Stadsarrangement.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Koblenz, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Koblenz. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Koblenz ?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Koblenz terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Koblenz en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Koblenz!
     resultaten per pagina