Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Hannover

Hannover is één van de grotere Duitse steden met haar ongeveer 520.000 inwoners.

De stad is ontstaan in de middeleeuwen als een kleine vestingsplaats langs het water. De naam is afgeleid van "Honovere" wat zoiets als hoge oever betekent. De stad kreeg in 1241 haar stadsrechten en is door haar centrale ligging en de vele ambachten langzaam uitgegroeid tot een wereldstad. Het Hannover van vandaag heeft zowel de karakteristieke sfeer van ooit als ook een moderne uitstraling. De stad is ook zeer bekend vanwege de vele beursen, die daar plaats vinden.

Compleet bedrijfsuitje in Hannover

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in Hannover, het kan allemaal bij Stadsarrangement.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Hannover, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Hannover. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Hannover?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Hannover terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Hannover en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Hannover!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Hannover de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina