Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Frankfurt

Frankfurt, Frankfurt am Main, zoals de stad officieel heet is de vijfde stad van Duitsland qua inwoneraantal met haar bijna 6 miljoen inwoners. De stad wordt rond 800 voor het eerst genoemd, toen nog als Frankovurd.Wat zoiets betekent als doorwaadbare plaats in de rivier voor de Franken. Niemand minder dan Karel de Grote heeft de stad aan de Mainoever gesticht, althans volgens een legende. De stad is ook hoofdstad geweest in de 19e eeuw van de Duitse Bond. Het Frankfurt van vandaag is een wereldstad en het financiële centrum van Duitsland. Ook de luchthaven heeft de meeste vliegbewegingen van alle europese steden. Ook zetelt de Europese Centrale Bank in de stad. Vanwege de vele hoge wolkenkrabbers wordt de stad ook wel het Mainhattan genoemd.

Een bedrijfsuitje in Frankfurt

Frankfurt is een imposante omgeving, waarbij nog veel typisch Duitse straatjes en restaurants de sfeer van weleer prachtig uitstralen.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Frankfurt, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Frankfurt. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Frankfurt?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Frankfurt terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Frankfurt en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Frankfurt!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Frankfurt de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina