Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Essen

Essen is de op drie na grootste stad van het Roergebied en heeft ongeveer 570.000 inwoners, waarmee de stad de negende stad qua inwonersaantal van Duitsland is. De stad is een belangrijke industriestad waar veel multinationals hun hoofdkantoor hebben. Essen is rond 845 ontstaan toen een adelijke familie er ging wonen. Op deze plek staat tegenwoordig het Burggymnasium. Vanaf het jaar 898 wordt Essen ook genoemd in diverse geschriften.

Beleef een uniek teamuitje in Essen

Essen is een mooie moderne stad met vele historische accenten en zeker een bezoek waard.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Essen, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Essen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Essen?
Het Grote Collegaspel, met uw collega's als sterren! U beleeft een vrolijk en positief bedrijfsuitje in het Duitse Essen onder leiding van onze gezellige quizmaster!
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Essen terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Essen en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Essen!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Essen de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina