Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Dusseldorf (Düsseldorf)

Dusseldorf ligt in Nordrhein-Westfalen. De naam van de stad is afgeleid van de kleine rivier de Düssel. De naam van de stad wordt voor de eerste keer in 1135 genoemd en in 1288 ontving de stad haar stadsrechten. De stad heeft sinds jaar en dag een haat liefde verhouding met het nabij gelegen Keulen (Köln) wat eeuwen geleden regelmatig tot conflicten leidde. Echte Dusseldorfers zijn trots op hun stad en terecht. Het oude centrum, de Altstadt, is grotendeels bewaard gebleven en de vele Bierbrauhaüser en monumenten maken dat je je in een gezellig dorp waant.

Compleet personeelsuitje in Dusseldorf

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in Dusseldorf, het kan allemaal bij Stadsarrangement.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Dusseldorf, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Düsseldorf. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Dusseldorf?
Samen genieten van Düsseldorf en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Düsseldorf!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Düsseldorf de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina