Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Duisburg

De naam Duisburg is naar alle waarschijnlijkheid afgeleid van het Germaanse woord "dheus" wat zoveel betekent als overstromingsgebied. De toevoeging "burg" maakt dat de naam "bescherming tegen overstroming" betekent. Duisburg heeft een autovrij centrum en ligt aan de rivier de Ruhr. De stad telt meer dan 500.000 inwoners en is daarmee de vijfde stad qua grootte van het bundesland Nordrhein-Westfalen. In 2010 is Duisburg uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa.

Compleet personeelsuitje in Duisburg

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in het Duitse Duisburg en maak een keuze uit ons complete aanbod aan bedrijfsuitjes.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Duisburg, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Duisburg . Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Duisburg?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Duisburg terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Duisburg en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Aken!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Duisburg de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina