Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Dortmund

Dortmund is een van de grotere steden van het Bundesland Nordrhein-Westfalen en heeft ongeveer 571.000 inwoners. De stad wordt ook wel het economische hart van Nordrhein-Westfalen genoemd. Reeds in de steentijd werd het gebied waar Dortmund zich bevindt bewoont, hoe oud de stad precies is is onbekend. Wel kreeg Dortmund al in het jaar 990 haar stadsrechten.

Uniek bedrijfsuitje in Dortmund

Dortmund is een moderne stad met veel moderne gebouwen in het centrum. Het centrum zelf is relatief compact te noemen en is zeker een bezoek waard.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Dortmund, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Dortmund. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Dortmund?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Dortmund terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Dortmund en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Dortmund!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Dortmund de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina