Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Bonn

Bonn heeft 330.000 inwoners en was tussen 1949 en 1990 de hoofdstad van de toenmalige Bondsrepubliek Duitsland. De stad aan de Rijn heeft een zeer lange geschiedenis die tot 2000 jaar terug gaat, waarmee Bonn bij de oudste steden van Duitsland hoort. Wellicht haar bekenste inwoner was componist Ludwig von Beethoven, waarvan ook een standbeeld het centrale plein siert.

Compleet personeelsuitje in Bonn

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in Bonn, het kan allemaal bij Stadsarrangement.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Bonn, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Bonn. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Bonn?
Ranking the stars, met uw collega's als sterren! U beleeft een vrolijk en positief bedrijfsuitje in het Duitse Bonn onder leiding van onze gezellige quizmaster!
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Bonn terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants in Bonn bezoekt. Tussen de gangen door speelt u een Whatsapp Citygame!
Samen genieten van Bonn en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Bonn!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Bonn de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina