Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Bochum

Bochum, ook wel "Baukem" genoemd heeft ongeveer 360.000 inwoners en bevindt zich in het midden van het Ruhrgebied. Bochum behoort qua inwonertal tot de 20 grootste steden van Duitsland. Ook de Ruhr-universiteit, een van de grootste universiteiten van Duitsland is in Bochum gevestigd, de stad is dan ook een echte studentenstad. Bochum is gesticht in het jaar 800 en ontving in 1321 haar stadsrechten.

Compleet personeelsuitje in Bochum

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in Bochum en laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze stad.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Bochum, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Bochum. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Bochum?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Bochum terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Bochum en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Bochum!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Bochum de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina