Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Aken (Aachen)

Aken of zoals de Duitsers zeggen Aachen is een prachtige, vlakbij Maastricht gelegen stad, met veel bewaarde historie.
De naam is vermoedelijk afgeleid van het oud Germanische woord 'Ahha' wat water betekent, geen vreemde naam voor een nederzetting die bekend stond vanwege haar vele warmwater bronnen. Beroemd is ook de Dom van Aken, gebouwd op de plek waar het voormalige paleis van Karel de Grote stond. Vandaag de dag telt Aken ongeveer 250.000 inwoners en staat de stad bekend om haar gezellige straatjes en bijzondere sfeer. Kortom een ideaal decor voor een leuk personeelsuitje.

Compleet personeelsuitje in Aken

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in Aken, het kan allemaal bij Stadsarrangement.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Aken (Aachen), wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Aken. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Aken?
Het Grote Collegaspel, met uw collega's als sterren! U beleeft een vrolijk en positief bedrijfsuitje in het Duitse Aken (Aachen) onder leiding van onze gezellige quizmaster!
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Aken terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants in Aken bezoekt. Tussen de gangen door speelt u een Whatsapp Citygame!
Samen genieten van Aken en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Aken!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Aken de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina