Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Assen

De hoofdstad van de provincie Drenthe telt 65.000 inwoners en is daarmee één van de grotere noordelijke steden in ons land. De geschiedenis van Assen begint in 1258 met de stichting van een nonnenklooster op de plek waar nu het centrum van Assen is. In 1809 ontving Assen haar stadsrechten en was daarmee één van de jongste steden in Nederland. Daarna groeide de stad uit tot belangrijk regionaal centrum en werd zo in 1814 officieel de hoofdstad van de provincie Drenthe.

Gezellig bedrijfsuitje in Assen

Assen heeft in zijn gezellige en authentieke centrum veel te bieden! Naast de prachtige historische bouwwerken is er in Assen ook aandacht gegeven aan moderne architectuur en vernieuwende stadsprojecten. Bekijk de vele mogelijkheden voor uw geslaagde teamuitje, bedrijfsfeest of ander personeelsevent in Assen op deze pagina.

Assen staat vooral ook bekend bij Motorsportliefhebbers als de stad waar de Nederlandse motor grand-prix, de zogenaamde TT van Assen, plaatsvindt. Zo komt de Motorspot legende Rossi elkaar jaar weer terug voor zijn lievelingsrace op de MotoGP kalender.

De Superbike, een andere groot Motorsport event, komt ook elkaar jaar terug naar het circuit van Assen. Sinds kort zit er een lokale held in de hoogste klasse van Superbike: Michael van der Mark.

Bij deze motorsport stad hoort dan ook wel een uitje op een soort motor: het solex arrangement! Leer de stad Assen en omgeving kennen door middel van een Solex tour. Bij deze tour zit een lunch en een driegangen diner inbegrepen.

Wilt u toch wat anders doen in Assen? Bekijk hieronder de andere vele verschillende uitjes!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Assen; u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd tapas diner!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Assen!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Assen wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van het mooie Drenthe terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Assen!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Assen de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Assen.
     resultaten per pagina