Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Assen

De hoofdstad van de provincie Drenthe telt 65.000 inwoners en is daarmee één van de grotere noordelijke steden in ons land. De geschiedenis van Assen begint in 1258 met de stichting van een nonnenklooster op de plek waar nu het centrum van Assen is. In 1809 ontving Assen haar stadsrechten en was daarmee één van de jongste steden in Nederland. Daarna groeide de stad uit tot belangrijk regionaal centrum en werd zo in 1814 officieel de hoofdstad van de provincie Drenthe.

Gezellig bedrijfsuitje in Assen

Assen heeft in zijn gezellige en authentieke centrum veel te bieden! Naast de prachtige historische bouwwerken is er in Assen ook aandacht gegeven aan moderne architectuur en vernieuwende stadsprojecten. Bekijk de vele mogelijkheden voor uw geslaagde teamuitje, bedrijfsfeest of ander personeelsevent in Assen op deze pagina.

Assen staat vooral ook bekend bij Motorsportliefhebbers als de stad waar de Nederlandse motor grand-prix, de zogenaamde TT van Assen, plaatsvindt. Zo komt de Motorspot legende Rossi elkaar jaar weer terug voor zijn lievelingsrace op de MotoGP kalender.

De Superbike, een andere groot Motorsport event, komt ook elkaar jaar terug naar het circuit van Assen. Sinds kort zit er een lokale held in de hoogste klasse van Superbike: Michael van der Mark.

Bij deze motorsport stad hoort dan ook wel een uitje op een soort motor: het solex arrangement! Leer de stad Assen en omgeving kennen door middel van een Solex tour. Bij deze tour zit een lunch en een driegangen diner inbegrepen.

Wilt u toch wat anders doen in Assen? Bekijk hieronder de andere vele verschillende uitjes!

 resultaten per pagina
Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele teamuitje in Assen. Beleef een toptijd in een topkroeg!
Bij dit opwindende teamuitje raakt u razendsnel van een vermogen af. Door inventief te zijn maakt u andere teams onvrijwillig schatrijk in het centrum van Drenthe.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Ontmasker de dader terwijl u van een heerlijk diner geniet. Moordspel als personeelsuitje in Assen is alle verwikkelingen waard!
Beleef een sfeervol personeelsuitje in Assen. Doe dit spannende spel, gebaseerd op Wie Is De Mol? Wie van uw teamgenoten is de spion?
Origineel bedrijfsuitje in Assen. Wees de slimste. Word Pubquiz kampioen door 30 verrassende vragen te beantwoorden!
Bijzonder personeelsuitje in Assen. Speel Ik Hou Van Holland met uw collega's onder de aanstekelijke leiding van onze presentator!
En Garde! Volg een enerverende bedrijfsuitje, personeelsuitje of ander groepsuitje schermen in Assen onder leiding van een voormalig bondscoach of oud international!
Beleef een spannend teamuitje, bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje in Assen terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
     resultaten per pagina