Teambuilding of bedrijfsuitstap in Mechelen

Mechelen ligt in het zuiden van de Provincie Antwerpen en heeft ongeveer 85.000 inwoners. De eerste beschreven melding van de stad stamt uit het jaar 870 als Mechelen (toen nog Maalinas geheten) werd toegewezen aan de Koning der Franken, Karel de Kale. De naam veranderde in de 15e eeuw in Mechelen. In de 15e en 16e eeuw werden de Nederlanden zelfs kort vanuit Mechelen geregeerd.

Mooi dagje Mechelen

Het Mechelen van vandaag is vooral een historische stad, getuige ook de vele door Unesco beschermde gebouwen in het centrum. Maar de stad biedt ook vele leuke winkelstraatjes met gezellige restaurants, kortom een mooie stad voor een geslaagde teamuitstap.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Er is een moord gepleegd in Mechelen, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het mooie centrum van Mechelen. Een spannend uitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een zonnig bedrijfsuitje in Mechelen: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
     resultaten per pagina