Teambuilding, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Luik

Luik, ook wel Liège genoemd is de hoofdstad van de provincie Luik. De stad is gelegen aan de Maas. Luik heeft ongeveer 200.000 inwoners en de stad wordt ook wel de Vurige Stede genoemd, een naam die uit een roman van Henri Carton de Wiart afkomstig is.
Eeuwen lang, tot 1795, werd Luik geregeerd door prins-bisschoppen. Het prinsbisdom Luik strekte zich uit over het grootste deel van de huidige provincie Luik en de zuidelijke helft van de huidige provincie Namen. In het jaar 1794 waren het de burgers van Luik, verbolgen over het autoritaire optreden van hun bisschop, die de gotische Sint-Lambertuskathedraal sloopten. Op de lege plaats die ontstond is nu het Place Saint-Lambert te vinden.

Compleet personeelsuitje in Luik

Beleef een compleet bedrijfsuitje, teamuitstapje of een groepsuitje in Luik, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Er is een moord gepleegd in Luik, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het mooie centrum van Luik. Een spannend uitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Maak kennis met de culinaire zijde van het prachtige Luik en geniet van de stad met een stadswandeling onder leiding van een gids.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje in Luik?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Luik terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
     resultaten per pagina