Teambuilding of bedrijfsuitstap in Leuven

Leuven is gelegen in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en is daar ook de hoofdplaats van. De stad telt ruim 100.000 inwoners en ligt aan de monding van de rivier de Dijle. Leuven wordt ook wel de bierhoofdstad van Vlaanderen genoemd. Dit heeft niet alleen te maken met de oudste universiteit van de Lage Landen die hier gevestigd is en nog elk jaar vele studenten trekt, ook de aanwezigheid van Brouwerij Artois heeft hieraan bijgedragen.

Complete teamuitstap in Leuven

Maar Leuven is vooral een mooie en gezellige stad, die een bezoek meer dan waard is. Beleef een complete bedrijfsuitstap of teambuilding in deze bierhoofdstad.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje in Leuven.
Er is een moord gepleegd in Leuven, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het mooie centrum van Leuven. Een spannend uitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Leuven terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Een zonnig bedrijfsuitje in Leuven: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitstap waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants in Leuven bezoekt. Tussen de gangen door speelt u een Whatsapp Citygame!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Leuven!
Een mooie groepsuitstap in Leuven met een workshop Theatersport. Kijk hoe u samen uw improvisatietalent kunt verbeteren en profiteer van uw snellere reactie op onverwachte situaties!
     resultaten per pagina