Teambuilding, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Gent

Gent, ook wel Gand genoemd in het Frans is de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen en heeft ongeveer 250.000 inwoners.
Gent is ontstaan uit een aantal keltische nederzettingen die aan elkaar vast groeide, mede door de bloeiende wolnijverheid groeide de stad in de Middeleeuwen uit tot een van de grootste steden van Europa.

Gent wordt ook wel de bloemenstad genoemd, vanwege de aanwezigheid van de vele bloemen- en plantenkwekerijen. De inwoners van Gent heten officieel Gentenaars en hebben als bijnaam 'Stroppen' (Stroppendragers). In Gent spreekt men het Gents, een dialect dat behoorlijk afwijkt van de andere Vlaamse dialecten.

Compleet personeelsuitje in Gent

Beleef een compleet bedrijfsuitje, teamuitstapje of een groepsuitje in Gent, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 resultaten per pagina
Een uniek bedrijfsuitstap in Gent waarbij u een Escape Room met een grote groep kunt spelen in het centrum van de stad. Beleef dit ultieme ontsnappingsspel!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Er is een moord gepleegd in Gent, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het mooie centrum van Gent. Een spannend uitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Maak kennis met de culinaire zijde van het prachtige Gent en geniet van de stad met een stadswandeling onder leiding van een gids.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje in Gent?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Gent terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Een realtime smartphone stadsspel in Gent. Claim zoveel mogelijk gebouwen samen met uw team, en let goed op uw tegenstanders.... Een afwisselend teamuitje in Gent!
     resultaten per pagina