Teambuilding, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Brussel

Misschien wel de bekendste stad van België is Brussel, of Bruxelles zoals de Franstaligen haar noemen. Niet alleen is Brussel de hoofdstad van België, ook kan Brussel de hoofdstad van Europa genoemd worden gezien haar rol als bestuurlijk centrum. Brussel heeft ongeveer 1,2 miljoen inwoners wat haar de grootste stad van België maakt.
De naam Brussel is afgeleid van 'Bruocsella', wat zoiets betekent als nederzetting bij het moeras. De stad is ontstaan rond een burcht op een eiland in de Zenne.

Compleet personeelsuitje in Brussel

Beleef een compleet bedrijfsuitje, teamuitstapje of een groepsuitje in Brussel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Er is een moord gepleegd in Brussel, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het mooie centrum van Antwerpen. Een spannend uitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een realtime smartphone stadsspel in Brussel. Claim zoveel mogelijk gebouwen samen met uw team en kijk goed waar uw tegenstanders zijn.... Een afwisselend bedrijfsuitje in Brussel!
     resultaten per pagina