Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Brugge

Brugge is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen en telt ongeveer 118.000 inwoners. Het historische centrum heeft haar oorsprong in de Middeleeuwen en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

De naam Brugge vinden we voor het eerst op munten uit het jaar 875, waarschijnlijk is de naam van de stad van Keltische oorsprong. Toch zijn er al sporen van bewoning gevonden daterend uit de 2e eeuw. Vanaf de 14e eeuw was Brugge ook een Hanzestad. En het was in de handelstad Brugge dat het eerste beursgebouw ter wereld geopend werd.

Brugge wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, vanwege de vele kanaaltjes en bruggen.

Compleet verzorgd personeelsuitje in Brugge

Beleef een compleet bedrijfsuitje, uitstapje of een groepsuitje in Brugge, de keuze mogelijkheden zijn enorm.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Er is een moord gepleegd in Brugge, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het mooie centrum van Brugge. Een spannend uitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Brugge terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Een realtime smartphone stadsspel in Brugge. Claim zoveel mogelijk gebouwen samen met uw team, en hou uw tegenstanders in de gaten....een dynamische teamuitstap in Brugge!
     resultaten per pagina