Teambuilding in Brugge

Brugge heeft haar oorsprong in de Middeleeuwen en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is het Venetië van het Noorden, u kunt hier bijna niet om een rondvaart heen. Een leuke manier om de stad én elkaar (beter) te leren kennen is ons Happen, stappen en varen arrangement. U bezoekt maar liefst drie verschillende restaurants met uw groep. Uiteraard hebben we al deze restaurants met veel plezier persoonlijk voor u uitgezocht! Hieronder vindt u alle kant en klare mogelijkheden.

Gratis maatwerkofferte teamuitstap 

Maar we hebben nog meer! Een belangrijk deel van ons werk is het maatwerk. We luisteren graag naar uw eigen ideeën, maar komen ook met een voorstel als u het allemaal nog niet zo goed weet. De maatwerkofferte die we u vervolgens mailen is natuurlijk gratis. Neemt u contact met ons op

 resultaten per pagina
Ga samen uit eten in 3 restaurants (incl. drankjes). Geniet van de mooie stadswandeling en van de relaxte rondvaart. Maak uw collega's blij met deze ongedwongen groepsuitstap in Brugge!
Een compleet verzorgde groepsuitstap in Brugge: Ga samen uit eten in drie leuke restaurants (incl. drankjes) en ontdek een verrassende kant van de stad tijdens dit walking dinner!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes