Bedrijfsuitje, personeelsuitje of uitstapje in Antwerpen

Het Vlaamse Antwerpen (Anvers in het Frans) is de hoofdstad van de provincie Antwerpen en heeft ongeveer 512.000 inwoners.
Antwerpen is grotendeels gesitueerd op de rechteroever van de Schelde en heeft één van de grootste havens van Europa. De laatste 20 jaar heeft Antwerpen zich ook steeds meer geprofileerd als modestad, getuige ook de succesvolle Modeacademie. De inwoners worden ook wel Sinjoren genoemd, wat nog een overblijfsel is uit de Spaanse tijd en Antwerpen zelf de Koekenstad, vanwege haar vele koekfabrieken.
De naam Antwerpen is is afgeleid van "Anda Verpa" wat in het oude Germaans zoiets betekent als "aangeworpen gronden in de bocht van een rivier". Anderen zeggen dat de naam is afgeleid van een sage over een reus die schippers die geen tol wilden betalen de hand afhakte en deze wegwierp (handwerpen).

Compleet personeelsuitje in Antwerpen

Een bedrijfsuitje, teamuitstapje of een teambuilding arrangement in Antwerpen beleven, het kan allemaal met Stadsarrangement.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Er is een moord gepleegd in Antwerpen, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het mooie centrum van Antwerpen. Een spannend uitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een realtime smartphone stadsspel in Antwerpen. Claim zoveel mogelijk gebouwen samen met uw team, kijk waar uw tegenstanders zich bevinden en wees alert op de bonusvragen.... Een dynamisch teamuitj...
     resultaten per pagina