Zoom around the world Zaandam - Coronaproof

Een leuke Coronaproof activiteit, waarover nog lang nagepraat zal worden!

Los de wereldwijde crisis op!

De wereld verkeert in een crisissituatie en de wereldleiders moeten dit snel zien op te lossen. Om ze daarbij te helpen is een online tool ontwikkeld waarmee de wereldleiders in hun race tegen de klok met elkaar moeten samenwerken.

Online teambuilding spel

In teams van 4-5 personen, speelt u het spel. Iedere speler binnen het team is één van de bekende wereldleiders, zoals: Donald Trump, Vladimir Putin, Xi Jin Ping, Angela Merkel of Boris Johnson. De spelers losssen vragen, puzzels, raadsels en hersenkrakers op waarmee ze punten en aanwijzingen verdienen voor het hele team. Zorg dat je optimaal gebruik maakt van elkaars kwaliteiten, scoor zoveel mogelijk punten en jullie komen als winnend team uit de strijd. Daarnaast krijgen jullie een aantal groepsopdrachten waarin één van de teamgenoten de leiding neemt. Coachen jullie je team naar de overwinning!

Virtuele prijsuitreiking

Aan het eind van het spel is er een gezamenlijke, virtuele prijsuitreiking, waarbij jullie de uitkomsten van de foto-opdrachten kunnen zien. Laat je door onze enthousiaste game begeleider meevoeren in een online game die jullie samenbrengt en voor een nieuwe connectie zorgt.

Hoe wordt Zoom around the world gespeeld?

De teamspelers komen met elkaar in contact via een video communicatie tool, zoals Zoom, Hangout, of ander platform. Vanuit deze omgeving verzorgen wij de gezamenlijke introductie. Na de uitleg gaan de teams uiteen in kleinere subgroepen. Tijdens het spel wordt ook van een speciaal ontwikkelde App gebruik gemaakt. De teams worden door de spelleider op de hoogte gehouden van de vorderingen van de andere teams, waardoor het extra spannend wordt.

Mogelijke tijdsindeling

16.55 uur  spelers verzamelen zich in een online meeting applicatie als Zoom, Hangout of een ander platform.
17.00 uur  uitleg spel waarna het spel gestart wordt
18.15 uur  bekendmaking winnende Team en bekijken scores en foto-opdrachten bekijken

Online teambuilding spel

Het spel wordt via een online tool gespeeld. Hoewel aan dit spel door de deelnemers op afstand wordt deelgenomen is het een echte verbindende teambuilding activiteit.

Groepsgrootte
10 - 150 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 21 € 25,41
15 - 30 € 19 € 24,20
31 - 150 € 18 € 21,78
Inclusief
- spel "Zoom around the world" van 75 minuten
- begeleiding door quizmaster
- virtuele prijsuitreiking

Reserveren Meer informatie