WhatsApp Moordspel Brussel


Na een hapje en drankje lost u samen een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor deze afwisselende groepsuitstap in Brussel:

  • Drankje in het centrum
  • Whatsapp moordspel (citygame in het centrum)
  • Diner: uitgebreid hoofdgerecht naar keuze 

Begin van uw teambuilding in Brussel

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in hartje stad. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U kunt hier ontspannen bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. Hij zit er klaar voor, u kunt beginnen!

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

U wordt allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Brussel

Brussel is een perfecte stad voor een geslaagde groepsuitstap! Tijdens uw zoektocht naar de dader komt u niet alleen langs bekende highlights. U loopt ook door de 'onontdekte' stukjes stad! De aanwijzingen zijn op bijzondere plekken te vinden zodat deze citygame zelfs voor inwoners van Brussel verrassingen heeft! Brussel maakt in elk seizoen een onvergetelijke indruk. Loop samen door de smalle klinkerstraatjes, geniet van de vrolijke pleinen en ontdek de best bewaarde geheimen van de stad.

Diner: hoofdgerecht naar keuze

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Brussel sluit u dit uitje samen af met een etentje. Hier krijgt u een uitgebreid hoofdgerecht aangeboden, compleet met bijgerechten. U heeft de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Ga samen borrelen, los een moord op en sluit af met een etentje. Reserveer deze gevarieerde groepsuitstap in Brussel!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 52 € 59,80
10 - 30 € 49 € 56,35
31 - 60 € 48 € 55,20
61 - 100 € 46 € 52,90
Inclusief
· Welkomstdrankje
· WhatsApp Moordspel
· Diner: hoofdgerecht naar keuze in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Hoofdgerecht

Liever eerder of later beginnen? Geen probleem! Neemt u contact op?

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes