Walking Dinner Turnhout


Maak uw collega's blij met deze ontspannen groepsuitstap - inclusief drankjes - in Turnhout! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie/thee

Het begin van uw bedrijfsuitje

In een gastvrij restaurant in Turnhout krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. U kiest hier een lekker drankje bij. Na het voorgerecht maakt u kennis met uw gids.

Bijzondere stadswandeling

Hij haalt u op voor een stadswandeling van ongeveer een uur. Turnhout heeft een compact centrum, waardoor deze wandeling een mooi en compleet beeld geeft. Turnhout was ooit één van de Brabantse steden. Zo komt het Kasteel van de hertogen van Brabant aan zijn naam. Vroeger was dit onder andere een gevangenis, nu is het gerechtshof er gevestigd. Het Begijnhof is een beroemde plek, met een Lourdes grot, een eigen kerk en veel groen. Hier overvalt de rust u, en lijkt de drukte van de stad ver weg. Er is in Turnhout zelfs een speciaal Begijnhofmuseum. De toren van de Heilig Hartkerk is met 92 meter hét oriëntatiepunt van de stad.

De Grote Markt is het historische plein in het centrum, met tal van prachtige panden en de imposante Sint-Pieterskerk als eyecatcher. Hier vindt u leuke tavernes, gezellige terrasjes en trendy bars. Uw gids zorgt voor een gevarieerde wandeling met mooie verhalen onderweg. De route eindigt bij het tweede restaurant, waar u afscheid neemt van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In dit partnerrestaurant verwacht men u voor het hoofdgerecht. Als u aanschuift krijgt u een drankje aangeboden en bekijkt u de kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. U heeft de keuze uit een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Inclusief twee drankjes. Na het hoofdgerecht loopt u binnen een paar minuten naar het derde restaurant in Turnhout.

Mooie afsluiting van uw groepsuitstap

Hier is een gezellige tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. In beide gevallen levert dit blije collega's op. U rondt de dag af met een kopje koffie (of thee).

Alles geregeld

De restaurants:
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

De stadswandeling:
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (moderne architectuur, historie, Spoorzone) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van de stad bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

De tijdsindeling:
Dit arrangement kunt u ook overdag doen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Als u een andere tijdsindeling wilt kunt u dit bij ons opvragen.

Het wisselen van restaurant brengt schwung in dit bedrijfsuitje. Samen met een (nadere) kennismaking met Sneek zorgt dit voor blije gezichten. Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
• Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
• Stadswandeling met eigen lokale stadsgids
• Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
• Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
• Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes