Walking Dinner Luik

Dit walking dinner geeft u de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met deze gevarieerde groepsuitstap in Luik!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids  
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Luik

Uw uitje begint in de binnenstad van Luik. Na de hartelijke ontvangst gaat u aan tafel voor het voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje.

Stadswandeling met Luikse gids

Na het hoofdgerecht haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld door zijn stad. Luik heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in een upgrade. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het moderne station, de hippe restaurantjes en de trendy winkels. De Buerenberg is één van de belangrijke trekpleisters. Dit is een straat die feitelijk een brede trap is, op een zeer steile helling. Na 374 treden is het uitzicht ongekend, je kunt heel Luik zien liggen, tot aan de Maas aan toe. 

Het historische centrum heeft leuke boetieks in smalle straatjes, en de Place du Marché is 'the place to be' voor een bruisend nachtleven. Het Boveriepark is het andere uiterste; in dit prachtig aangelegde park heerst een relaxte sfeer. Niet voor niets is dit een populaire locatie voor bruidsreportages. Luik heeft meer te bieden dan in een uur bekeken kan worden. Daarom haalt de gids er een aantal highlights voor u uit, rekening houdend met de loopafstand tussen de restaurants. Aan het eind van de wandeling brengt de gids u naar het tweede restaurant, waar u afscheid van hem neemt.

Hoofdgerecht naar keuze

In het tweede partnerrestaurant in hartje Luik schuift u aan voor het hoofdgerecht. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart met gerechten van goede kwaliteit. Iedereen kiest een hoofdgerecht uit deze kaart: dit is een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Hierbij zijn twee drankjes inclusief. Na het hoofdgerecht loopt u samen binnen een paar minuten naar het derde restaurant. 

Mooie afsluiting van uw groepsuitstap in Luik

Hier staat een gezellige tafel klaar voor uw groep. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten tijdens deze gezellige teambuilding. Ondertussen geniet u van het dessert. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt dit gezellige uitje samen af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (cultuur, Buerenberg, verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Verras uw team met deze compleet verzorgde (inclusief drankjes!) groepsuitstap in Luik!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie