Walking Dinner Lokeren

Maak uw collega's blij met deze ontspannen groepsuitstap - inclusief drankjes - in Lokeren! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Het begin van uw walking dinner in Lokeren

In een gastvrij restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. U kiest hier een lekker drankje bij. Na het voorgerecht maakt u kennis met uw gids.

Bijzondere stadswandeling met eigen gids

Hij haalt u op voor een stadswandeling van ongeveer een uur door het mooie centrum van Lokeren. Uw gids zorgt voor een gevarieerde wandeling en vertelt u mooie verhalen. De route eindigt bij het tweede restaurant, waar u afscheid neemt van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In dit partnerrestaurant verwacht men u voor het hoofdgerecht. Als u aanschuift krijgt u een drankje aangeboden en bekijkt u de kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. U heeft de keuze uit een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Inclusief twee drankjes. Na het hoofdgerecht loopt u binnen een paar minuten naar het derde restaurant in Lokeren.

Mooie afsluiting van uw groepsuitstap

Ook in dit laatste restaurant is een gezellige tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. In beide gevallen levert dit blije collega's op. U rondt de dag af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (verhalen, architectuur, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Het wisselen van restaurant brengt schwung in dit bedrijfsuitje. Samen met een (nadere) kennismaking met Lokeren zorgt dit voor een afwisselende teambuilding. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie