Walking Dinner Hasselt

Verras uw team met deze ontspannen groepsuitstap in Hasselt. Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond! Lees verder over dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Hasselt

In een mooi restaurant in de binnenstad van Hasselt begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met lokale gids 

Na het voorgerecht maakt u kennis met uw eigen gids, die uw groep ophaalt bij het restaurant. Voor een relatief kleine stad heeft Hasselt veel te bieden: de grootste Japanse tuin van Europa, een jenevermuseum, een modemuseum, een basiliek, een kathedraal, en 'Plopsa indoor' is een toeristenmagneet die iets buiten het centrum ligt.

Afwisselende wandeling met mooie verhalen
Samen loopt u een mooie route door de binnenstad van Hasselt. De inwoners hebben 25 geluksplekken geselecteerd, hiervan is het Kadettenpleintje er één. Hier ervaart u een enorme rust. Maar.. u bent nog steeds in de binnenstad. Rond de Dorpsstraat is er volop ruimte voor street art, en dan bedoelen we mooie beschilderingen die een hele gevel in beslag nemen. Het levert een kleurrijk beeld op. U zult ook zeker even over de Grote Markt lopen, een levendig plein met restaurantjes, woonhuizen en het bekende Leerske: een opvallend vakwerkhuis dat vroeger een herberg was. Maar Hasselt heeft ook moderne architectuur. Het stadhuis is sinds 2018 een groot gebouw met bovenop een spiegelende uitbouw met scheve overhangende gevel. De inwoners noemen dit gebouw het 'scheep' (schip). U hoort onderweg de leukste verhalen, en merkt dat de gids leuk inspeelt op de sfeer in uw groep. Omdat het zo'n compacte stad is krijgt u tijdens deze wandeling van een uur veel van de bezienswaardigheden te zien. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

Ook dit tweede restaurant hebben we met zorg voor uw groep geselecteerd. U schuift met de hele groep aan voor het hoofdgerecht. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart met gerechten van goede kwaliteit. Iedereen kiest een vis, vlees of vegetarisch gerecht. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna loopt u binnen een paar minuten samen naar het derde restaurant. 

Heerlijk dessert als afsluiting

In dit derde partnerrestaurant gaat u aan tafel voor de afsluiting van uw avondje uit. In een ongedwongen sfeer kunt u de dag nog eens doornemen. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd dessert. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit het walking dinner af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Japanse tuin, street art, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

U wisselt een paar keer van restaurant, en dus van gesprekspartner. De gids zorgt voor een leuke stadswandeling (maar eet niet mee). Ideaal als u iets te vieren heeft. Maak uw collega's blij met deze geslaagde groepsuitstap! 

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie