Walking Dinner Brussel

Een compleet verzorgd walking dinner: Samen gaat u uit eten in 3 restaurants op één avond. Tussendoor haalt een leuke stadsgids uw groep op. Zoekt u een ontspannen groepsuitstap in Brussel? Dan is dit uw arrangement. Maak uw collega's blij met deze teambuilding:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Brussel 

Voor dit arrangement hebben we drie van onze leuke partnerrestaurants geselecteerd, alle drie in de binnenstad van Brussel. Aan het einde van de middag ontmoet u elkaar bij het eerste restaurant. Hier begint uw teambuilding met het voorgerecht. Dit is ofwel een proeverij van voorgerechten ofwel een voorgerecht naar keuze. Zo weet u zeker dat iedereen tevreden is. Natuurlijk is dit voorgerecht inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met de gids die u vanavond zal begeleiden.

Wandeling door hartje stad

Na het voorgerecht haalt de gids u op bij het restaurant. Onderweg vertelt hij leuke verhalen en weet hij goed in te spelen op de sfeer in uw groep. Brussel is een stad met leuke wijken die allemaal hun eigen charme (volks, design, chique, groen) hebben en het bezoeken waard zijn. Tijdens deze wandeling gaat het voornamelijk om de benedenstad. De Grote Markt oftewel de Grand Place is het hart van de stad, en één van de mooiste pleinen ter wereld. Het grote stadhuis met de hoge toren en de vele beelden in de gevel is hier de eyecatcher. Rondom het plein ziet u nog meer prachtige panden, vaak met veel gouden versierselen. Achter de mooie gevels zitten talloze leuke restaurants, bij mooi weer zijn hier dan ook volop terrasjes te vinden.

Maar Brussel heeft meer te bieden. Bijvoorbeeld het enorme Warandepark (Koninklijk park) in de bovenstad. Vroeger was dit een combinatie van een jachtgebied, siertuin en wijngaard. Nu een geliefde plek voor picknicks, joggers en spelende kinderen. Het statige Koninklijk Paleis staat aan dit park, en is het werkpaleis van de royals. De gids haalt er een aantal highlights voor u uit en brengt u ten slotte naar het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van hem.

Hoofdgerecht naar keuze

Hier staat een mooi gedekte tafel voor u klaar, zodat u aan kunt schuiven voor het hoofdgerecht. Iedereen kiest uit de gevarieerde keuzes op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van hoge kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Na het hoofdgerecht maakt u samen een kort wandelingetje naar het derde restaurant. 

Afsluiting van uw uitje

In dit derde mooie partnerrestaurant geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U kunt de ervaringen van deze dag uitwisselen, en dan rondt u dit afwisselende uitje in Brussel af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (architectuur, bovenstad, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Review Walking Dinner Brussel

Barry-Callebaut Wieze: "Arrangement is door iedereen positief onthaald, propere en leuke restaurantjes op een schitterende lokatie, lekker eten, leuke/aangename stadsgids. Tijdspanne was ook mooi in evenwicht (namiddag is voorbij gevlogen bij iedereen...)

In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Ideaal als u iets te vieren heeft. Verras uw collega's met deze gevarieerde groepsuitstap in Brussel!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 72 € 78,48
61 - 120 € 70 € 76,30
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie