Walking Dinner Dendermonde

Op zoek naar een ontspannen bedrijfsuitje in Dendermonde? Dan is dit uw arrangement. Samen uit eten in drie restaurants op één avond en (nader) kennismaken met deze mooie stad. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Dendermonde

In de binnenstad van Dendermonde komt u samen. Aan het einde van de middag begint uw uitstap hier met een verzorgd voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen tevreden zal zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met lokale gids

Na het voorgerecht staat uw gids al klaar bij het restaurant. Samen loopt u een speciaal uitgestippelde route door de binnenstad. U krijgt een aantal bekende bezienswaardigheden te zien, maar er is ook tijd voor mooie achterafstraatjes. Onderweg hoort leuke verhalen, en zult u merken dat de gids goed inspeelt op de sfeer in uw groep. 

In Dendermonde zijn meerdere kunstopleidingen gevestigd. Hierdoor ervaart u hier de levendige 'vibe' van een studentenstad. U bewondert de architectuur in het centrum, verbaast u over de rust in de stadsparken en geniet van de rivieren (de Dender en de Schelde) U kunt de stad niet verlaten zonder een standbeeld van het Ros Beiaard gezien te hebben. Volgens de legende een onhandelbaar paard, maar in combinatie met de ruiter die speciale krachten had waren ze samen held in de tijd van Karel de Grote. Eens in de tien jaar is een speciale optocht met echte paarden maar ook met een zes meter hoog (!) Ros Beiaard. Dit is dé attractie van Dendermonde. De gids kan u er alles over vertellen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In een gezellig restaurant kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, en voor gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna loopt u samen (een klein stukje) naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw groepsuitstap

Hier kunt u nog eens ongedwongen napraten over deze dag. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze, of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (sappige verhalen, stadsparken, architectuur) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Het wisselen van restaurant zorgt voor schwung, de gids zorgt voor een leuke (nadere) kennismaking met de stad. Verras uw team met deze originele teambuilding in Dendermonde!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie