Vario quiz Scheveningen - NIEUW!


Speel de quiz der quizzen! Welk team is het meest allround?

Start met een welkomstdrankje 

Uw uitje begint in een gezellig restaurant in de binnenstad van Scheveningen. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden.

Vario Quiz, alle quizzen door elkaar

Onze quizmaster staat te trappelen, de buzzers liggen klaar… Beleef dit originele uitje! De quizmaster is een ervaren rot in het vak die speciaal voor u uit de beste spellen en quizzen de leukste momenten heeft verzameld. Hieruit is deze geslaagde quizmedley voortgekomen. Zeker weten dat u uw groep hiermee verrast! Na de introbingo komt alles voorbij; Jongens tegen de meiden, de Sportquiz, Ik hou van holland, de Pubquiz, en natuurlijk de Muziekquiz. Iedereen krijgt de kans om te shinen, er is voor elk wat wils. En uiteraard is er een leuk prijsje voor het winnende team!

Alle inventieve vragen vormen samen een levendige audioquiz. U kijkt dus eens een keertje naar elkaar in plaats van naar een scherm. Saai? Niet als de maker en quizmaster sidekick was bij bekende dj’s als Giel Beelen en heeft gewerkt voor Radio 538! Hij heeft het radiovak in de vingers en dat merkt u tijdens deze dynamische quiz waarbij iedereen zijn beste beentje voor zal zetten. Deze quizmedley maakt u in teams, gezellig aan tafel.

Driegangen keuzediner als afsluiting van uw personeelsuitje in Scheveningen

Na deze bijzondere quiz is het tijd om met z'n allen te genieten van een heerlijk driegangen keuzediner in hartje Scheveningen. Iedereen heeft per gang de keuze uit verschillende gerechten. Het is ook mogelijk een all you can eat diner te kiezen. Voor mensen met allergieën of dieetwensen zorgen we voor aangepaste menukeuzes.

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 67 € 77,05
61 - 100 € 62 € 71,30
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Vario quiz verzorgd door onze professionele quizmaster
- Prijsje voor het winnende team
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie