Ultimate Teambuilding Game Leiden

Speel nu de enige citygame waarbij u alleen slaagt door goed samen te werken.

Ontvangst

In de gezellige binnenstad van Leiden begint uw dag met een welkomstdrankje waarna de instructeur u welkom heet en u het spel uitlegt.

Koffer met geheimzinnige inhoud

Een meesterspion heeft ergens een koffer met geheime inhoud verborgen. Over 1 uur gaat de spion er vandoor en is de vogel weer gevlogen. U heeft dus samen 60 minuten de tijd om de koffer te vinden en de code te achterhalen om deze te openen. Een goede samenwerking en vlotte communicatie tussen de groepen vormt hierbij de sleutel tot succes, omdat u feitelijk als één team opereert.

Teambuilding in Leiden

In een aantal groepen gaat u de stad in en één groep blijft op de thuislocatie, dit wordt het crisiscentrum. Alle groepen krijgen opdrachten via een speciale smartphone. Iedereen geeft de antwoorden door aan de groep in het crisiscentrum, maar ook zij krijgen opdrachten om tot een goed einde te brengen.

Tijdens het spel krijgt u een plattegrond van het spelgebied in Leiden mee, en speciale smartphones. Lukt het u als team om samen de locatie van de koffer te achterhalen? En nog belangrijker; de codes te vinden om de koffer ook te openen? Of is de meesterspion u toch weer te slim af?

Afsluitend driegangendiner

U sluit deze teamdag samen af met een heerlijk etentje. In hartje stad is een gezellige tafel voor u gereserveerd. U geniet samen van een verzorgd driegangen keuzediner, met per gang keuze uit verschillende gerechten. Eventuele voedselallergieën kunt u aan ons doorgeven, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

Review Ultimate Teambuilding Game Leiden

Ikea (Ingka Services BV): "Wij hebben afgelopen vrijdag een prachtige dag gehad in Leiden! Bedankt voor het regelen van dit alles. Ik heb alleen nog maar positieve reacties gehoord op zowel de activiteit als het eten & drinken."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 40 € 75 € 86,25
41 - 80 € 72 € 82,80
Inclusief
- Welkomstdrankje
- 2 uur durend spel Ultimate Teambuilding Game met begeleiding en gebruik speciale smartphones
- Afsluitend drankje
- Prijsje voor het winnende team
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes