Ultimate Teambuilding Game Groningen

Speel nu de enige citygame waarbij u alleen slaagt door goed samen te werken.

Ontvangst

In de gezellige binnenstad van Groningen begint uw dag met een welkomstdrankje en hapje waarna de instructeur u welkom heet en u het spel uitlegt.

Koffer met geheimzinnige inhoud

Een meesterspion heeft ergens een koffer met geheime inhoud verborgen. Over 1 uur gaat de spion er vandoor en is de vogel weer gevlogen. U heeft dus samen 60 minuten de tijd om de koffer te vinden en de code te achterhalen om deze te openen. Een goede samenwerking en vlotte communicatie tussen de groepen vormt hierbij de sleutel tot succes, omdat u feitelijk als één team opereert.

Teambuilding in Groningen

In een aantal groepen gaat u de stad in en één groep blijft op de thuislocatie, dit wordt het crisiscentrum. Alle groepen krijgen opdrachten via een speciale smartphone. Iedereen geeft de antwoorden door aan de groep in het crisiscentrum, maar ook zij krijgen opdrachten om tot een goed einde te brengen.

Tijdens het spel krijgt u een plattegrond van het spelgebied in Groningen mee, en speciale smartphones. Lukt het u als team om samen de locatie van de koffer te achterhalen? En nog belangrijker; de codes te vinden om de koffer ook te openen? Of is de meesterspion u toch weer te slim af?

Afsluitend driegangendiner

U sluit deze teamdag samen af met een heerlijk etentje. In hartje stad is een gezellige tafel voor u gereserveerd. U geniet samen van een verzorgd driegangen keuzediner, met per gang keuze uit verschillende gerechten. Eventuele voedselallergieën kunt u aan ons doorgeven, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

Review Ultimate Teambuilding Game Groningen

Linda (School uit Groningen, 50 p): "Prima service van Stadsarrangement en ontzettend leuk spel! De spelleider deed het ontzettend leuk en iedereen heeft plezier gehad bij het zoeken naar 'de koffer'! Het enige wat sommigen wel jammer vonden, is dat we niet tegen elkaar speelden (want dan zouden zij nog fanatieker worden). Maar anderen vonden het juist weer heel leuk om met elkaar, als één team, het spel te spelen."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 40 € 69 € 79,35
41 - 80 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met bittergarnituur
- 2 uur durend spel Ultimate Teambuilding Game met begeleiding en gebruik speciale smartphones
- Afsluitend drankje
- Prijsje voor het winnende team
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes