Ultimate Teambuilding Game Delft

Speel nu de enige citygame waarbij u alleen slaagt door goed samen te werken.

Ontvangst

In de gezellige binnenstad van Delft begint uw dag met een welkomstdrankje waarna de instructeur u welkom heet en u het spel uitlegt.

Koffer met geheimzinnige inhoud

Een meesterspion heeft ergens een koffer met geheime inhoud verborgen. Over 1 uur gaat de spion er vandoor en is de vogel weer gevlogen. U heeft dus samen 60 minuten de tijd om de koffer te vinden en de code te achterhalen om deze te openen. Een goede samenwerking en vlotte communicatie tussen de groepen vormt hierbij de sleutel tot succes, omdat u feitelijk als één team opereert.

Teambuilding in Delft

In een aantal groepen gaat u de stad in en één groep blijft op de thuislocatie, dit wordt het crisiscentrum. Alle groepen krijgen opdrachten via een speciale smartphone. Iedereen geeft de antwoorden door aan de groep in het crisiscentrum, maar ook zij krijgen opdrachten om tot een goed einde te brengen.

Tijdens het spel krijgt u een plattegrond van het spelgebied in Delft mee, en speciale smartphones. Lukt het u als team om samen de locatie van de koffer te achterhalen? En nog belangrijker; de codes te vinden om de koffer ook te openen? Of is de meesterspion u toch weer te slim af?

Afsluitend driegangendiner

U sluit deze teamdag samen af met een heerlijk etentje. In hartje stad is een gezellige tafel voor u gereserveerd. U geniet samen van een verzorgd driegangen keuzediner, met per gang keuze uit verschillende gerechten. Eventuele voedselallergieën kunt u aan ons doorgeven, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

Review Ultimate teambuilding game Delft

NEN: "Wij hebben een enorme leuke middag gehad!!! Erik en het spel was tof! Het was reuze spannend en net alsof we meededen met Wie is de mol! Regelmatig werd ook iemand van ‘mollen’ beschuldigd als er iets mis ging. De akoestiek in het restaurant was niet fijn voor de oren. De mensen van de ‘thuisbasis’ hadden daar last van bij de telefoongesprekken. Iedereen heeft erg genoten van het spel en we hebben de code/koffer gevonden (met nog 7 seconden speltijd over!)."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 40 € 75 € 86,25
41 - 80 € 72 € 82,80
Inclusief
- Welkomstdrankje
- 2 uur durend spel Ultimate Teambuilding Game met begeleiding en gebruik speciale smartphones
- Afsluitend drankje
- Prijsje voor het winnende team
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie